Microneedling

Microneedling is een effectieve behandeling welke gebruikt wordt voor huidverbetering. Er wordt met een speciale pen een groot aantal kleine kanaaltjes in de huid gemaakt.
Tijdens de behandeling worden speciale actieve werkstoffen op de huid aangebracht, die via de kanaaltjes direct worden opgenomen door dieper gelegen huidlagen.
De huid herstelt en sluit deze kanaaltjes met huideigen, glad collageen.
Je kunt met de microneedling behandeling o.a. rimpels, littekens, striae en pigmentatie verminderen.

Bij elke behandeling krijgt u een Anti-ageing Protect Cream SPF50+ (travelsize) en een Oil Elixir (travelsize) gratis voor het beste resultaat.

60/75 minuten.


Microneedling kuur

Wilt u zich richten op het verminderen van verheven litteken(s), dan wordt er aangeraden om dit elke 14 dagen te herhalen. Rond de 14e dag na de behandeling komt er een enzym vrij genaamd: collagenase. Dit enzym zorgt ervoor dat overtollig collageen afgebroken wordt. Door het litteken elke 14 dagen te behandelen wordt de collagenase op zijn piek gehouden, waardoor het litteken collageen afgebroken wordt.

Wilt u gericht werken op de collageen aanmaak (Anti-ageing) dan raad ik u een kuur aan van 4 – 6 behandelingen, met een interval van 28 dagen. Samen kijken we naar wat de mogelijkheden zijn en hoeveel behandelingen er precies nodig zullen zijn.

Als u een kuur ondergaat van minimaal 4 behandelingen krijgt u een Anti-ageing Protect Cream SPF50+ en per behandeling een Oil Elixir (travelsize) gratis voor het beste resultaat.


Aanvullende informatie:

Bij de volgende indicaties mag de behandeling niet worden toegepast:
- Bij een huidinfectie of schimmelinfectie
- Actieve acne
- Actieve Rosacea (herkenbaar aan de rode bultjes)
- Op eczeemplekken
- Psoriasis
- Actinische keratose (droge/ruwe plekjes door zonneschade)
- (Huid)kanker (ook in remissie)
- Open wonden of zweren (ook bij koortslip)
- Bloedstollingsproblemen
- Diabetes
- Bij gebruik van immuunsysteem onderdrukkende medicijnen, vraag akkoord bij (huis)art
- HIV-virus
- Botox of fillers moet minimaal 14 dagen tussen zitten
- Zwangerschap of lactatie is niet direct een contra-indicatie, maar de huid kan anders reageren dan normaal. Ben hierop alert!

NOG BELANGRIJK!
Gedurende 24 uur sporten, fysieke inspanning, zon(nebank) en sauna vermijden. Ook zwemmen en een bad nemen wordt afgeraden, vanwege de bacteriën. Na minimaal 6 uur mag u wel douchen, probeer daarbij het stromen van zeepwater over het gezicht te vermijden.
Ook mag er gedurende 24u geen cosmeticaproducten of make-up gebruikt worden. Onderstaande producten kunnen wel veilig gebruikt worden:
- Aloe Vera Gel
- Alle SPA Oil Elixers
- Dry Skin Rescue Serum
- Alle SPA Ampoules in a Bottle, m.u.v. het Brightening Serum.Klik hier voor de prijslijst

Afspraak maken