Microneedling i.c.m. BioPulse Therapy

Microneedling:

Microneedling is een effectieve behandeling welke gebruikt wordt voor huidverbetering. Er wordt met een speciale pen een groot aantal kleine kanaaltjes in de huid gemaakt.
Tijdens de behandeling worden speciale actieve werkstoffen op de huid aangebracht, die via de kanaaltjes direct worden opgenomen door dieper gelegen huidlagen.
De huid herstelt en sluit deze kanaaltjes met huideigen, glad collageen.
Je kunt met de microneedling behandeling o.a. rimpels, littekens, striae en pigmentatie verminderen.


BioPulse Therapy:

BioPulse Therapy is een intensieve huidherstellende behandeling op basis van biochemie, op het snijvlak van scheikunde en biologie. Het is 100% natuurlijk en ontworpen om snel de gezondheid en het natuurlijk functioneren van de huid te herstellen. Dit gebeurt door het stimuleren van de bloedcirculatie met zuurstofrijk bloed, een sterke enzymatische werking en lymfedrainage.
BioPulse Therapy wordt ook wel een natuurlijk mini face-lift genoemd, omdat de verslapte huid en spieren intensief verstevigd en verstrakt worden.


Combinatie Microneedling en BioPulse Therapy:

Door deze combinatie wordt de effectiviteit en extra collageen-opbouw met 50% verhoogt! 
BioPulse versterkt de werking van de Microneedling behandeling en zorgt voor de essentiele toename van zuurstof in de huid. Hierdoor kan er meer collageen worden aangemaakt.

Collageen kan alleen aangemaakt worden in combinatie met zuurstof, en als er voldoende brandstof aanwezig is (vitamine A en C). Beide vitamine worden aangebracht tijdens deze behandeling.


Bij elke behandeling krijgt u een Anti-ageing Protect Cream SPF50+ (travelsize) en een Oil Elixir (travelsize) gratis voor het beste resultaat.


105 minuten.


Microneedling i.c.m. BioPulse Therapy kuur

Wilt u gericht werken op de collageen aanmaak (Anti-ageing) dan raad ik u een kuur aan van 4 – 6 behandelingen, met een interval van 28 dagen. Samen kijken we naar wat de mogelijkheden zijn en hoeveel behandelingen er precies nodig zullen zijn.

Bij de combinatie BioPulse met Microneedling zullen we de eerste behandeling alleen BioPulse toepassen. Dit om de huid goed voor te kunnen bereiden op de vervolg behandelingen.
Na deze eerste behandeling komt u binnen 7 – 14 dagen terug en vind de eerste Microneedling behandeling plaats.
Vervolgens zullen er een aantal Microneedling behandelingen plaats vinden, telkens met een interval van 28 dagen.
Uiteindelijk krijgt u nog 1 a 2 behandelingen gecombineerd, dus dan krijgt u de BioPulse + Microneedling behandeling tegelijkertijd/in 1 keer.

Als u een kuur ondergaat van minimaal 4 behandelingen krijgt u een Anti-ageing Protect Cream SPF50+ en per behandeling een Oil Elixir (travelsize) gratis voor het beste resultaat.
Aanvullende informatie MicroNeedling:

Bij de volgende indicaties mag de behandeling niet worden toegepast:
- Bij een huidinfectie of schimmelinfectie
- Actieve acne
- Actieve Rosacea (herkenbaar aan de rode bultjes)
- Op eczeemplekken
- Psoriasis
- Actinische keratose (droge/ruwe plekjes door zonneschade)
- (Huid)kanker (ook in remissie)
- Open wonden of zweren (ook bij koortslip)
- Bloedstollingsproblemen
- Diabetes
- Bij gebruik van immuunsysteem onderdrukkende medicijnen, vraag akkoord bij (huis)art
- HIV-virus
- Botox of fillers moet minimaal 14 dagen tussen zitten
- Zwangerschap of lactatie is niet direct een contra-indicatie, maar de huid kan anders reageren dan normaal. Ben hierop alert!

NOG BELANGRIJK!
Gedurende 24 uur sporten, fysieke inspanning, zon(nebank) en sauna vermijden. Ook zwemmen en een bad nemen wordt afgeraden, vanwege de bacteriën. Na minimaal 6 uur mag u wel douchen, probeer daarbij het stromen van zeepwater over het gezicht te vermijden.
Ook mag er gedurende 24u geen cosmeticaroducten of make-u gebruikt worden. onderstaande productenkunnen wel veilig gebruikt worden:
- Aloe Vera Gel
- Alle SPA Oil Elixers
- Dry Skin Rescue Serum
- Alle SPA Ampoules in a Bottle, m.u.v. het Brightening Serum.


Aanvullende informatie BioPulse Therapy:

Bij de volgende indicaties mag de behandeling niet worden toegepast:
- Zwangerschap of lactatie
- Ananas allergie
- Allergie voor de ingrediënten

NOG BELANGRIJK:
Vermijd gedurende 24 uur fysieke inspanningen, sauna, sporten, zon. Zonnebank dient minimaal 7 dagen te worden vermeden.
De huid kan gedurende 24-48 rood en warm aanvoelen, alsof u te lang in de zon heeft gezeten. Dit is een normale reactie.


Klik hier voor de prijslijst

Afspraak maken