BioPulse Therapy

BioPulse Therapy is een intensieve huidherstellende behandeling op basis van biochemie, op het snijvlak van scheikunde en biologie. Het is 100% natuurlijk en ontworpen om snel de gezondheid en het natuurlijk functioneren van de huid te herstellen. Dit gebeurt door het stimuleren van de bloedcirculatie met zuurstofrijk bloed, een sterke enzymatische werking en lymfedrainage.
BioPulse Therapy wordt ook wel een natuurlijk mini face-lift genoemd, omdat de verslapte huid en spieren intensief verstevigd en verstrakt worden.

Bij elke behandeling krijgt u een Anti-ageing Protect Cream SPF50+ (travelsize) en een Oil Elixir (travelsize) gratis voor het beste resultaat.

75 minuten.


BioPulse Therapy kuur i.c.m. Microneedling

Wilt u gericht werken op de collageen aanmaak (Anti-ageing) dan raad ik u een kuur aan van 4 – 6 behandelingen, met een interval van 28 dagen. Samen kijken we naar wat de mogelijkheden zijn en hoeveel behandelingen er precies nodig zullen zijn.

Bij de combinatie BioPulse met Microneedling zullen we de eerste behandeling alleen BioPulse toepassen. Dit om de huid goed voor te kunnen bereiden op de vervolg behandelingen.
Na deze eerste behandeling komt u binnen 7 – 14 dagen terug en vind de eerste Microneedling behandeling plaats.
Vervolgens zullen er een aantal Microneedling behandelingen plaats vinden, telkens met een interval van 28 dagen.
Uiteindelijk krijgt u nog 1 a 2 behandelingen gecombineerd, dus dan krijgt u de BioPulse + Microneedling behandeling tegelijkertijd/in 1 keer.

Als u een kuur ondergaat van minimaal 4 behandelingen krijgt u een Anti-ageing Protect Cream SPF50+ en per behandeling een Oil Elixir (travelsize) gratis voor het beste resultaat.

Meer informatie Microneedling i.c.m. BioPulse Therapy


Aanvullende informatie:

Bij de volgende indicaties mag de behandeling niet worden toegepast:
- Zwangerschap of lactatie
- Ananas allergie
- Allergie voor de ingrediënten

NOG BELANGRIJK:
Vermijd gedurende 24 uur fysieke inspanningen, sauna, sporten, zon. Zonnebank dient minimaal 7 dagen te worden vermeden.
De huid kan gedurende 24-48 rood en warm aanvoelen, alsof u te lang in de zon heeft gezeten. Dit is een normale reactie.
Klik hier voor de prijslijst

Afspraak maken