BioPeel Kruidenpeeling

Bio Peel is een groene kruidenpeeling op basis van verschillende kruiden, zeewier en algen. Deze kruiden en maritieme extracten zetten de huid aan tot regeneratie, waardoor de huid zichzelf van binnenuit gaat herstellen, met een zichtbaar resultaat.
De Bio Peel is sterk ontgiftend en polijst op zachte en natuurlijke wijze de huid waardoor deze zeer zacht en glad wordt. De huid krijgt een perfecte GLOW en ziet er als herboren uit.

Bij elke behandeling krijgt u een Anti-ageing Protect Cream SPF50+ (travelsize) en een Oil Elixir (travelsize) gratis voor het beste resultaat.

60 minuten.


BioPeel Kruidenpeeling kuur

Om de huid intensief te verbeteren en langdurig resultaat te behalen, raad ik aan om een kuur te nemen. Een kuur bestaat meestal uit minimaal 3 – 6 behandelingen, met een interval van 7 – 14 dagen. Samen kijken we naar wat de mogelijkheden zijn en hoeveel behandelingen er precies nodig zullen zijn.

Als u een kuur ondergaat van minimaal 4 behandelingen krijgt u een Anti-ageing Protect Cream SPF50+ en per behandeling een Oil Elixir (travelsize) gratis voor het beste resultaat.


Aanvullende informatie:

Bij de volgende indicaties mag de behandeling niet worden toegepast:
- Kanker, ook als u nog medicatie hiervoor inneemt.
- Virale infecties (bijvoorbeeld koortslip)
- Open wondjes
- Actinische keratose (droge/ruwe plekjes door zonneschade)
- Retinoïden (waaronder vitamine A-zuur, stoppen gedurende 6 weken)
- Botox of fillers moet minimaal 14 dagen tussen zitten
- Tussen harsen en Bio Peel moet minimaal 14 dagen zitten
- Tussen de volgende behandelingen dient minimaal 6 weken tussen te zitten, mits toegepast op hetzelfde gebied: Microdermabrasie, Microneedling, Sterke chemische peelings (TCA,Jessner, Blue peel), IPL en Laserbehandeling.
- Zwangerschap is geen directe contra-indicatie maar wordt ook niet aangeraden. De huid kan anders reageren dan normaal door de veranderde hormoonhuishouding.

NOG BELANGRIJK:
Gedurende 14 dagen dient de zon(nebank) te worden vermeden. Bij blootstelling aan de zon is het belangrijk om de huid goed in te smeren met SF50+.
De dagen na de behandelingen kan de huid licht schilferen, dit verschilt per persoon. Ook zal de huid in deze periode wat droger aanvoelen, een volle creme of huidolie kan dan helpen.


Klik hier voor de prijslijst

Afspraak maken